Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей кисломолочних напоїв з ехінацеєю лікарською
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей кисломолочних напоїв з ехінацеєю лікарською
|
|
Creator |
Л. М. Крижак
В. В. Власенко |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск № 11 Том 1 (65)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Створення безпечних і якісних продуктів харчування, поліпшують харчовий статус населення, є актуальним завданням харчової індустрії.Одно з ключових напрямків її рішень зв"язано з розробкою і введенням в структуру харчування населення України різних видів функціональних харчових продуктів.
|
|
Date |
2013-08-20
2013-08-20 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6526
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6526
|
|