Запис Детальніше

Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей кисломолочних напоїв з ехінацеєю лікарською

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей кисломолочних напоїв з ехінацеєю лікарською
 
Creator Л. М. Крижак
В. В. Власенко
 
Subject Статті
2012. Випуск № 11 Том 1 (65)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Створення безпечних і якісних продуктів харчування, поліпшують харчовий статус населення, є актуальним завданням харчової індустрії.Одно з ключових напрямків її рішень зв"язано з розробкою і введенням в структуру харчування населення України різних видів функціональних харчових продуктів.
 
Date 2013-08-20
2013-08-20
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6526
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6526