Запис Детальніше

Удосконалення технологічних процесів виробництва кисломолочних продуктів з використанням желатино-біологічних наповнювачів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологічних процесів виробництва кисломолочних продуктів з використанням желатино-біологічних наповнювачів
 
Creator І. Г. Власенко
І. П. Паламарчук
Л. М. Крижак
В. В. Власенко
 
Subject Статті
2012. Випуск № 10 Том 1 (58)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Показано перспективні напрямки розвитку молочної галузі. Доведені можливості удосконалення розробленого бактеріального препарату для використання при виробництві кисломолочних продуктів. Дослідження виходу готового бактеріального препарату виявили, що в 1л запропонованої живильного середовища на 58% більше біфідобактерій у порівняні з існуючою технологією за рахунок синергізму біфідобактерій різних серій.
 
Date 2013-08-27
2013-08-27
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6616
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6616