Приготування розсолів в м"ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Приготування розсолів в м"ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
|
|
Creator |
О. А. Литвиненко
О. Д. Клюк О. І. Некоз |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск № 10 Том 1 (58)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м"ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу у порівнянні з традиційним.
|
|
Date |
2013-08-27
2013-08-27 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6620
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6620
|
|