Запис Детальніше

Приготування розсолів в м"ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приготування розсолів в м"ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
 
Creator О. А. Литвиненко
О. Д. Клюк
О. І. Некоз
 
Subject Статті
2012. Випуск № 10 Том 1 (58)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м"ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу у порівнянні з традиційним.
 
Date 2013-08-27
2013-08-27
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6620
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6620