Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів та хімічний склад молока
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів та хімічний склад молока
|
|
Creator |
В. М. Костенко
С. А. Пасічник |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Ефективність використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин пояснюється високим вмістом в ній протеїну (38%), жиру (20%) та багатим вітамінно-мінеральним складом. Проте, соя має один недолік – містить антипоживні речовини, що потребують інактивації. Серед існуючих прийомів знешкодження даних речовин найкраще зарекомендував себе метод екструзії. Окрім цього, екструзія підвищує перетравність протеїну, що, в свою чергу, сприяє підвищенню молочної продуктивності та покращує хімічний склад молока.
|
|
Date |
2013-09-20
2013-09-20 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6678
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6678
|
|