Запис Детальніше

Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів та хімічний склад молока

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів та хімічний склад молока
 
Creator В. М. Костенко
С. А. Пасічник
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Ефективність використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин пояснюється високим вмістом в ній протеїну (38%), жиру (20%) та багатим вітамінно-мінеральним складом. Проте, соя має один недолік – містить антипоживні речовини, що потребують інактивації. Серед існуючих прийомів знешкодження даних речовин найкраще зарекомендував себе метод екструзії. Окрім цього, екструзія підвищує перетравність протеїну, що, в свою чергу, сприяє підвищенню молочної продуктивності та покращує хімічний склад молока.
 
Date 2013-09-20
2013-09-20
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6678
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6678