Якість яєць, м"яса та показники крові курок-несучок при згодовуванні лляної макухи
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість яєць, м"яса та показники крові курок-несучок при згодовуванні лляної макухи
|
|
Creator |
О. Т. Непорочна
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%. Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікор"у для курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса.
|
|
Date |
2013-09-20
2013-09-20 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6680
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6680
|
|