Запис Детальніше

Якість яєць, м"яса та показники крові курок-несучок при згодовуванні лляної макухи

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість яєць, м"яса та показники крові курок-несучок при згодовуванні лляної макухи
 
Creator О. Т. Непорочна
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%. Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікор"у для курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса.
 
Date 2013-09-20
2013-09-20
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6680
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6680