Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
|
|
Creator |
С. О. Олійник
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м"ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
|
|
Date |
2013-09-23
2013-09-23 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6687
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6687
|
|