Запис Детальніше

Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів
 
Creator В. В. Власенко
Т. В. Вовчок
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведено дослідження і встановлено вплив соєвої пасти на амінокислотний склад м"ясо-рослинних напівфабрикатів. Доведено, що за ароматом, смаком, консистенцією і соковитістю найбільшу кількість балів отримали зразки з 20 і 25% вмістом соєвої пасти. Збільшення кількості соєвої пасти понад 30% в зразках призводить до погіршення органолептичних показників.
 
Date 2013-09-23
2013-09-23
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6690
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6690