Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів
|
|
Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Вовчок |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проведено дослідження і встановлено вплив соєвої пасти на амінокислотний склад м"ясо-рослинних напівфабрикатів. Доведено, що за ароматом, смаком, консистенцією і соковитістю найбільшу кількість балів отримали зразки з 20 і 25% вмістом соєвої пасти. Збільшення кількості соєвої пасти понад 30% в зразках призводить до погіршення органолептичних показників.
|
|
Date |
2013-09-23
2013-09-23 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6690
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6690
|
|