Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
|
|
Creator |
В. В. Власенко
В. А. Главатчук |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проведено дослідження і встановлено вплив «Біовіта» та соєвого текстурату на м"ясні фарші, які сприяють одержанню високої якості м"ясопродуктів. Встановлено, що за органолептичними показниками якості при додаванні 5% «Біовіта» м"ясна продукція має значні переваги, може бути використана як цінний харчовий продукт.
|
|
Date |
2013-09-23
2013-09-23 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6692
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6692
|
|