Запис Детальніше

Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
 
Creator В. В. Власенко
В. А. Главатчук
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведено дослідження і встановлено вплив «Біовіта» та соєвого текстурату на м"ясні фарші, які сприяють одержанню високої якості м"ясопродуктів. Встановлено, що за органолептичними показниками якості при додаванні 5% «Біовіта» м"ясна продукція має значні переваги, може бути використана як цінний харчовий продукт.
 
Date 2013-09-23
2013-09-23
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6692
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6692