Запис Детальніше

Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні і технологічні властивості

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні і технологічні властивості
 
Creator В. В. Власенко
Т. В. Семко
С. А. Король
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description За результатами досліджень встановлено, що висока температура теплової обробки молока дає можливість збільшити вихід сиру, тому що разом з казеїном у згусток переходить частина денатурованих сироваткових білків. Разом з тим інтенсифікація теплової обробки молока, зменшує швидкість сичужного згортання молока , збільшує вихід сиру на 2-3% і знижує інтенсивність синерезису.
 
Date 2013-09-23
2013-09-23
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6693
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6693