Запис Детальніше

Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру «російського» у ВАТ «Літинський молочний завод»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру «російського» у ВАТ «Літинський молочний завод»
 
Creator В. В. Власенко
Т. В. Семко
Т. М. Ткачук
 
Subject Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського. З"ясовано, що найкращою у даному випадку є Lyofast MОT 0.92 ЕЕ, яка дає готовий продукт з показниками найближчими до стандарту.
 
Date 2013-09-25
2013-09-25
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6704
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6704