Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру «російського» у ВАТ «Літинський молочний завод»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру «російського» у ВАТ «Літинський молочний завод»
|
|
Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Семко Т. М. Ткачук |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського. З"ясовано, що найкращою у даному випадку є Lyofast MОT 0.92 ЕЕ, яка дає готовий продукт з показниками найближчими до стандарту.
|
|
Date |
2013-09-25
2013-09-25 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6704
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6704
|
|