Запис Детальніше

Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна (на матеріалах Вінницької області)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна (на матеріалах Вінницької області)
 
Creator Руда О.Л.
 
Subject Монографії
Монографії/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У монографії розглянуто проблему підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна з позицій регіональних особливостей її вирішення. Визначено сучасну сутність категорії „конкурентоспроможність” відносно зернової галузі у контексті загальної стратегії її розвитку в умовах глобалізації продовольчої безпеки.
З’ясовано стан ринкового середовища і проведено моніторинг міжгалузевих трансформацій організаційно-економічного характеру, виявлено основні чинники впливу на результативні показники в широкому діапазоні застосування економічних методів дослідження.
Обґрунтовано прогнозні показники виробництва зерна в регіоні з урахуванням природно-сільськогосподарського районування за відповідністю придатності орних земель та їх бонітування відносно окремих сільськогосподарських культур.
Наголошено на вагомій ролі державного регулювання в системі ринкових відносин шляхом інституціонального забезпечення стійкого стану аграрної економіки.
Розрахована на наукових працівників, викладачів, аспірантів, магістрів та студентів економічного спрямування, спеціалістів агропромислового виробництва.
 
Date 2013-09-25
2013-09-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6711
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6711