Запис Детальніше

Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації з напряму 6.100102 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації з напряму 6.100102 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"
 
Creator Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І
Давимока О.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлено основи технології переробки зерна, продукції олійних рослин, бульб картоплі, плодоягідної продукції, технічних культур; основи виробництва та зберігання комбікормів і кормів рослинного походження.

Розрахована на студентів факультету механізації сільського господарства.
 
Date 2013-09-25
2013-09-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6724
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6724