Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання курсової роботи студентами агрономічного факультету за спеціальністю 7.130102 – „Агрономія.“
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання курсової роботи студентами агрономічного факультету за спеціальністю 7.130102 – „Агрономія.“
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Давимока О.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладено основні методичні вимоги до виконання курсової роботи, подано довідниковий матеріал нормативно-технічні вимоги й вимоги до оформлення курсової роботи. Методичні вказівки направлено на засвоєння теоретичних і практичних основ дисципліни. Розраховано на студентів агрономічного факультету |
|
Date |
2013-09-25
2013-09-25 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6763
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6763
|
|