Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання курсової роботи студентами агрономічного факультету за спеціальністю 7.130102 – „Агрономія.“

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання курсової роботи студентами агрономічного факультету за спеціальністю 7.130102 – „Агрономія.“
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І. Давимока О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено основні методичні вимоги до виконання курсової роботи, подано довідниковий матеріал нормативно-технічні вимоги й вимоги до оформлення курсової роботи. Методичні вказівки направлено на засвоєння теоретичних і практичних основ дисципліни.
Розраховано на студентів агрономічного факультету
 
Date 2013-09-25
2013-09-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6763
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6763