Запис Детальніше

Особливості жировідкладення в тушах свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості жировідкладення в тушах свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
 
Creator Н. С. Діхтярук
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Показано, що згодовування молодняку свиней білково-вітамінних добавок Вітапрот-БТУ та Провімі-Стандарт зумовлює зниження середньої товщини підшкірного шпику на 13,5 та 7,8%, а також збільшення кількості і виходу м’яса при відповідному зменшенні сала.
 
Date 2013-10-10
2013-10-10
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6774
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6774