Особливості жировідкладення в тушах свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості жировідкладення в тушах свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
|
|
Creator |
Н. С. Діхтярук
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Показано, що згодовування молодняку свиней білково-вітамінних добавок Вітапрот-БТУ та Провімі-Стандарт зумовлює зниження середньої товщини підшкірного шпику на 13,5 та 7,8%, а також збільшення кількості і виходу м’яса при відповідному зменшенні сала.
|
|
Date |
2013-10-10
2013-10-10 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6774
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6774
|
|