Запис Детальніше

Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Creator Власенко В.В. Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти".
Рекомендовано для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2013-09-25
2013-09-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6777
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6777