Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
|
Creator |
Власенко В.В. Новаленко Н.О.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти". Рекомендовано для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». |
|
Date |
2013-09-25
2013-09-25 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6777
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6777
|
|