Якість м"яса перепелів за згодовування апімору
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість м"яса перепелів за згодовування апімору
|
|
Creator |
О. П. Разанова
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Вивчено вплив Апімору у різних формах на якість м’яса. Встановлено, що використання в годівлі перепелів 3% Апімору у вигляді порошкоподібної маси дало можливість збільшити вміст білку, азоту та калорійності м"яса стегнових і грудних м"язів, у вигляді водної витяжки – зменшити калорійність м"яса, вміст жиру у грудних м"язах, у вигляді золи – збільшити вміст жиру і підвищити калорійність стегнових м"язів.
|
|
Date |
2013-10-10
2013-10-10 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6784
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6784
|
|