Запис Детальніше

Якість м"яса перепелів за згодовування апімору

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість м"яса перепелів за згодовування апімору
 
Creator О. П. Разанова
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вивчено вплив Апімору у різних формах на якість м’яса. Встановлено, що використання в годівлі перепелів 3% Апімору у вигляді порошкоподібної маси дало можливість збільшити вміст білку, азоту та калорійності м"яса стегнових і грудних м"язів, у вигляді водної витяжки – зменшити калорійність м"яса, вміст жиру у грудних м"язах, у вигляді золи – збільшити вміст жиру і підвищити калорійність стегнових м"язів.
 
Date 2013-10-10
2013-10-10
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6784
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6784