Запис Детальніше

Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
 
Creator В. В. Возіян
В. В. Любич
О. Г. Сухомуд
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У результаті проведених досліджень встановлено, що показники якості зерна істотно змінюються залежно від сорту пшениці озимої. Високим вмістом білка та клейковини характеризуються сорти Білоцерківська напівкарликова, Подолянка та Харус.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6796
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6796