Запис Детальніше

Смако-ароматичні речовини бринзи виготовленої з молока різних видів тварин

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Смако-ароматичні речовини бринзи виготовленої з молока різних видів тварин
 
Creator Б. І. Галух
У. Р. Драчук
Г. В. Дроник
Т. В. Фаріонік
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджено особливості накопичення смакових і ароматичних речовин розсольного сиру бринзи, виготовленої за новою технологією з молока корів, овець і кіз, та їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Карпат.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6798
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6798