Смако-ароматичні речовини бринзи виготовленої з молока різних видів тварин
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Смако-ароматичні речовини бринзи виготовленої з молока різних видів тварин
|
|
Creator |
Б. І. Галух
У. Р. Драчук Г. В. Дроник Т. В. Фаріонік |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджено особливості накопичення смакових і ароматичних речовин розсольного сиру бринзи, виготовленої за новою технологією з молока корів, овець і кіз, та їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Карпат.
|
|
Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6798
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6798
|
|