Біохімічна характеристика конфітюрів з використанням плодів актинідії
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімічна характеристика конфітюрів з використанням плодів актинідії
|
|
Creator |
К. В. Калайда
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Представлені результати досліджень придатності плодів актинідії до виготовлення конфітюрів, функціональні модельні композицій яких створювали на основі яблучного конфітюру. Для підвищення біологічної та харчової цінності, покращення органолептичних показників, окрім плодів актинідії використовували чорниці, аронію та горіхи грецькі.
|
|
Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6799
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6799
|
|