Запис Детальніше

Біохімічна характеристика конфітюрів з використанням плодів актинідії

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімічна характеристика конфітюрів з використанням плодів актинідії
 
Creator К. В. Калайда
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Представлені результати досліджень придатності плодів актинідії до виготовлення конфітюрів, функціональні модельні композицій яких створювали на основі яблучного конфітюру. Для підвищення біологічної та харчової цінності, покращення органолептичних показників, окрім плодів актинідії використовували чорниці, аронію та горіхи грецькі.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6799
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6799