Хімічний склад м"яса качок при вирощуванні на радіоактивно забруднених територіях
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад м"яса качок при вирощуванні на радіоактивно забруднених територіях
|
|
Creator |
С. П. Ковальова
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Представлені результати досліджень хімічного складу м’яса качок за різних способів утримання на радіоактивно забруднених територіях. Результати лабораторних досліджень м’яса птиці показали, що способи утримання впливають на хімічний склад м’яса. Доведено, що м’ясо качок безвигульного утримання мало більший вміст протеїну та жиру у порівнянні з м’ясом птиці, що вирощувалася на водоймищі. Проте, вирощування качок на обмеженому водоймищі сприяло збільшенню сухої речовини та сирої золи в м’ясі птиці.
|
|
Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6800
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6800
|
|