Дослідження мікробіологічних показників кисловершкового масла із включенням заквашувальних культур прямого внесення
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження мікробіологічних показників кисловершкового масла із включенням заквашувальних культур прямого внесення
|
|
Creator |
О. Й. Цісарик
Л. Я. Мусій |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведено результати досліджень мікробіологічних показників кисловершкового масла із застосуванням мезофільних молочнокислих культур та із включенням Lbm. acidophilum La-5 порівняно з солодковершковим маслом, на початку зберігання і через 30 діб. Використання Lbm. acidophilum La-5 в складі кисловершкового масла дозволяє надати йому не тільки приємного смаку, але й пробіотичних властивостей.
|
|
Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6802
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6802
|
|