Запис Детальніше

Дослідження мікробіологічних показників кисловершкового масла із включенням заквашувальних культур прямого внесення

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікробіологічних показників кисловершкового масла із включенням заквашувальних культур прямого внесення
 
Creator О. Й. Цісарик
Л. Я. Мусій
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено результати досліджень мікробіологічних показників кисловершкового масла із застосуванням мезофільних молочнокислих культур та із включенням Lbm. acidophilum La-5 порівняно з солодковершковим маслом, на початку зберігання і через 30 діб. Використання Lbm. acidophilum La-5 в складі кисловершкового масла дозволяє надати йому не тільки приємного смаку, але й пробіотичних властивостей.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6802
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6802