Запис Детальніше

Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса
 
Creator А. А. Шемет
О. М. Бергілевич
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наводиться теоретичне обґрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м’яса. Було розроблено 4 рецептури з повною та частковою (30,40,50 %) заміною основної м"ясної сировини рецептури-аналогу на індиче м"ясо, також курячі яйця були замінені на перепелині, а вода – на молоко. Встановлено, що 40 % заміни індичого м"яса у січених напівфабрикатах є найбільш оптимальним за відсотковим співвідношенням основних харчових нутрієнтів.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6803
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6803