Запис Детальніше

Формування якісних показників виробів із замороженого тіста з начинками

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування якісних показників виробів із замороженого тіста з начинками
 
Creator Л. В. Соляр
І. Ю. Чоботар
 
Subject Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Представлено теоретичне обґрунтовання і експериментальне підтвердження доцільністі використання кавунової м’якоті у борошняних виробах з метою підвищення їхньої харчової і біологічної цінності; технологію виробництва начинок для напівфабрикатів неповної випічки; а також покращення фізико-хімічних показників; встановленння раціональної концентрації кріопротекторів та структуроутворювача – вівсяного та житнього борошна; визначення структурно-механічних, фізико-хімічних і органолептичних показників виробів з начинками.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6804
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6804