Запис Детальніше

Вміст мінеральних речовин у м"ясі курчат-бройлерів за дії ферментного препарату

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст мінеральних речовин у м"ясі курчат-бройлерів за дії ферментного препарату
 
Creator Г. В. Ташлицька
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджено, що введення курчатам-бройлерам препарату в дозі 150 та 250 г/т корму сприяє збільшенню вмісту кальцію у білому м"ясі на 0,09 та 0,08 г/кг відповідно. У червоному м"ясі збільшилась кількість кальцію та заліза. Проте відзначено тенденцію до зменшення кількості магнію, марганцю та міді.
 
Date 2013-10-11
2013-10-11
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6812
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6812