Вміст мінеральних речовин у м"ясі курчат-бройлерів за дії ферментного препарату
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст мінеральних речовин у м"ясі курчат-бройлерів за дії ферментного препарату
|
|
Creator |
Г. В. Ташлицька
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджено, що введення курчатам-бройлерам препарату в дозі 150 та 250 г/т корму сприяє збільшенню вмісту кальцію у білому м"ясі на 0,09 та 0,08 г/кг відповідно. У червоному м"ясі збільшилась кількість кальцію та заліза. Проте відзначено тенденцію до зменшення кількості магнію, марганцю та міді.
|
|
Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6812
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6812
|
|