Вплив режимів пастеризації на кількість мікроорганізмів родини ENTEROBACTERIACEAE в технології пастеризованого питного молока
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив режимів пастеризації на кількість мікроорганізмів родини ENTEROBACTERIACEAE в технології пастеризованого питного молока
|
|
Creator |
О. М. Бергілевич
В. В. Касянчук |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Теоретично та експериментально обґрунтовано динаміку кількості мікроорганізмів родини Enterobacteriaceae і, в тому числі бактерій Enterobacter sakazakii в технології пастеризованого питного молока. Вивчено вплив параметрів пастеризації залежно від кількості вищезазначених мікроорганізмів в збірному молоці корів гатунків екстра та вищий і встановлено, що ефективною пастеризацією відносно цих мікроорганізмів є використання температури 62±1°С протягом 30 хв. та 72±1°С протягом 15 та 30 с.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6836
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6836
|
|