Запис Детальніше

Вплив режимів пастеризації на кількість мікроорганізмів родини ENTEROBACTERIACEAE в технології пастеризованого питного молока

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив режимів пастеризації на кількість мікроорганізмів родини ENTEROBACTERIACEAE в технології пастеризованого питного молока
 
Creator О. М. Бергілевич
В. В. Касянчук
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Теоретично та експериментально обґрунтовано динаміку кількості мікроорганізмів родини Enterobacteriaceae і, в тому числі бактерій Enterobacter sakazakii в технології пастеризованого питного молока. Вивчено вплив параметрів пастеризації залежно від кількості вищезазначених мікроорганізмів в збірному молоці корів гатунків екстра та вищий і встановлено, що ефективною пастеризацією відносно цих мікроорганізмів є використання температури 62±1°С протягом 30 хв. та 72±1°С протягом 15 та 30 с.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6836
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6836