Дослідження фракційного складу білків овечої та коров"ячої сироватки та альбумінового сиру урда, виготовленого з їх суміші
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження фракційного складу білків овечої та коров"ячої сироватки та альбумінового сиру урда, виготовленого з їх суміші
|
|
Creator |
О. А. Білик
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведені дані фракційного складу білків овечої та коров’ячої сироваток, їх сумішей та альбумінового сиру виготовленого з суміші овечої та коров’ячої сироваток. Показано, що частка β-лактоглобуліну і альбуміну вища у коров’ячій сироватці, імуноглобулінів і швидкої фракції – у овечій. Встановлено збільшення кількості сироваткових білків у сирі, виготовленому із суміші сироваток у співвідношенні 1:1 та 3:1 завдяки збільшенню вмісту швидкої фракції та фракції альбумінів у сирі із співвідношенням 1:1 та швидкої фракції і β-лактоглобулінів у сирі із співвідношенням 3:1 порівняно із сиром, виготовленим із овечої сироватки.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6837
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6837
|
|