Запис Детальніше

Дослідження фракційного складу білків овечої та коров"ячої сироватки та альбумінового сиру урда, виготовленого з їх суміші

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фракційного складу білків овечої та коров"ячої сироватки та альбумінового сиру урда, виготовленого з їх суміші
 
Creator О. А. Білик
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені дані фракційного складу білків овечої та коров’ячої сироваток, їх сумішей та альбумінового сиру виготовленого з суміші овечої та коров’ячої сироваток. Показано, що частка β-лактоглобуліну і альбуміну вища у коров’ячій сироватці, імуноглобулінів і швидкої фракції – у овечій. Встановлено збільшення кількості сироваткових білків у сирі, виготовленому із суміші сироваток у співвідношенні 1:1 та 3:1 завдяки збільшенню вмісту швидкої фракції та фракції альбумінів у сирі із співвідношенням 1:1 та швидкої фракції і β-лактоглобулінів у сирі із співвідношенням 3:1 порівняно із сиром, виготовленим із овечої сироватки.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6837
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6837