Запис Детальніше

Державне регулювання продовольчої безпеки на регіональному та національному рівнях

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державне регулювання продовольчої безпеки на регіональному та національному рівнях
 
Creator І. В. Бодак
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досягнення стану продовольчої безпеки країни вимагає формування чітких пропозицій що до діяльності органів влади на загальнодержавному та регіональному рівнях. В даній статті пропонуємо розглянути рекомендації науковців та сформовані авторські проектні завдання в сфері продовольчої безпеки. Під якою, на наш погляд, слід розуміти стабільне забезпечення населення продовольством на раціональному рівні за нормальних умов, і в разі надзвичайних ситуацій - на мінімальному, що включає: спроможність ринку надати пропозицію достатньої кількості якісних продуктів харчування; можливість придбати продовольство для всіх соціальних груп населення; забезпечення необхідної якості товарів.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6838
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6838