Державне регулювання продовольчої безпеки на регіональному та національному рівнях
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Державне регулювання продовольчої безпеки на регіональному та національному рівнях
|
|
Creator |
І. В. Бодак
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досягнення стану продовольчої безпеки країни вимагає формування чітких пропозицій що до діяльності органів влади на загальнодержавному та регіональному рівнях. В даній статті пропонуємо розглянути рекомендації науковців та сформовані авторські проектні завдання в сфері продовольчої безпеки. Під якою, на наш погляд, слід розуміти стабільне забезпечення населення продовольством на раціональному рівні за нормальних умов, і в разі надзвичайних ситуацій - на мінімальному, що включає: спроможність ринку надати пропозицію достатньої кількості якісних продуктів харчування; можливість придбати продовольство для всіх соціальних груп населення; забезпечення необхідної якості товарів.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6838
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6838
|
|