Запис Детальніше

Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей
 
Creator В. М. Бондарчук
Є. В. Маландій
Я. О. Мельник
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Обґрунтовано доцільність виготовлення йогурту з соком барбарису, досліджено хімічний склад барбарису, підібрано рецептурний склад продукту, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту, визначено енергетичну цінність, досліджено показники якості продукту в процесі зберігання.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6839
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6839