Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей
|
|
Creator |
В. М. Бондарчук
Є. В. Маландій Я. О. Мельник |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Обґрунтовано доцільність виготовлення йогурту з соком барбарису, досліджено хімічний склад барбарису, підібрано рецептурний склад продукту, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту, визначено енергетичну цінність, досліджено показники якості продукту в процесі зберігання.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6839
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6839
|
|