Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарний контроль та аналіз показників безпечності й якості яловичини залежно від технології первинної переробки великої рогатої худоби

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарний контроль та аналіз показників безпечності й якості яловичини залежно від технології первинної переробки великої рогатої худоби
 
Creator Н. В. Букалова
Н. М. Богатко
Т. М. Приліпко
В. Б. Косташ
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Установлено, що недотримання передзабійної витримки великої рогатої худоби спричиняє несприятливий вплив на показники безпечності м"ясної сировини внаслідок активізації розвитку мікрофлори (збільшення кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних бактерій, анаеробних мікроорганізмів, бактерій родів Pseudomonas і Achromobacter), доброякісності м"яса через поверхневий перебіг процесу його дозрівання, біологічної цінності м"яса у результаті гіршого ступеня його перетравлення, всмоктування та засвоєння.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6840
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6840