Ветеринарно-санітарний контроль та аналіз показників безпечності й якості яловичини залежно від технології первинної переробки великої рогатої худоби
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ветеринарно-санітарний контроль та аналіз показників безпечності й якості яловичини залежно від технології первинної переробки великої рогатої худоби
|
|
Creator |
Н. В. Букалова
Н. М. Богатко Т. М. Приліпко В. Б. Косташ |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Установлено, що недотримання передзабійної витримки великої рогатої худоби спричиняє несприятливий вплив на показники безпечності м"ясної сировини внаслідок активізації розвитку мікрофлори (збільшення кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних бактерій, анаеробних мікроорганізмів, бактерій родів Pseudomonas і Achromobacter), доброякісності м"яса через поверхневий перебіг процесу його дозрівання, біологічної цінності м"яса у результаті гіршого ступеня його перетравлення, всмоктування та засвоєння.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6840
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6840
|
|