Шляхи удосконалення технології переробки та підвищення якості тушок курчат-бройлерів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи удосконалення технології переробки та підвищення якості тушок курчат-бройлерів
|
|
Creator |
С. О. Назаренко
|
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На основі аналізу існуючої технології забою і обробки тушок курчат-бройлерів в умовах забійного цеху ПрАТ "Дружба народів Нова" були розроблені пропозиції щодо підвищення якості тушок бройлерів та зменшення питомих матеріально-енергетичних витрат на одиницю продукції. Впровадження повітряного способу охолодження тушок сприятиме скороченню витрат води на 9300 тонн. Птахівниче підприємство щомісяця буде заощаджувати на операції охолодження тушок 27,6 тис. грн., і грошові витрати на переробку 1 т м"яса зменшаться на 3,82 грн.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6841
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6841
|
|