Запис Детальніше

Шляхи удосконалення технології переробки та підвищення якості тушок курчат-бройлерів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи удосконалення технології переробки та підвищення якості тушок курчат-бройлерів
 
Creator С. О. Назаренко
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На основі аналізу існуючої технології забою і обробки тушок курчат-бройлерів в умовах забійного цеху ПрАТ "Дружба народів Нова" були розроблені пропозиції щодо підвищення якості тушок бройлерів та зменшення питомих матеріально-енергетичних витрат на одиницю продукції. Впровадження повітряного способу охолодження тушок сприятиме скороченню витрат води на 9300 тонн. Птахівниче підприємство щомісяця буде заощаджувати на операції охолодження тушок 27,6 тис. грн., і грошові витрати на переробку 1 т м"яса зменшаться на 3,82 грн.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6841
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6841