Особливості органолептичних та фізико-хімічних показників сиру зернистого різних торгових марок
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості органолептичних та фізико-хімічних показників сиру зернистого різних торгових марок
|
|
Creator |
Т. В. Шевчук
Г. В. Сметанюк М. П. Красносельська |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Подані результати дегустації та визначення фізико-хімічних показників сиру кисломолочного зернистого типу «Котедж». Для дослідження були відібрані зразки продукції трьох торгових марок: «Простоквашино», «Гурманіка» та «Галичина». У ході досліджень було установлено, що окремі органолептичні показники не відповідали вказаним у нормативній документації вимогам. Крім того, виявлено, що сир торгової марки «Простоквашино» мав вищу за норму концентрацію вологи. Нез’ясованим залишилося, яке співвідношення вершків та сиру у продукті слід вважати допустимим, адже жоден виробник не вказав це на маркуванні.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6843
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6843
|
|