Запис Детальніше

Особливості органолептичних та фізико-хімічних показників сиру зернистого різних торгових марок

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості органолептичних та фізико-хімічних показників сиру зернистого різних торгових марок
 
Creator Т. В. Шевчук
Г. В. Сметанюк
М. П. Красносельська
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Подані результати дегустації та визначення фізико-хімічних показників сиру кисломолочного зернистого типу «Котедж». Для дослідження були відібрані зразки продукції трьох торгових марок: «Простоквашино», «Гурманіка» та «Галичина». У ході досліджень було установлено, що окремі органолептичні показники не відповідали вказаним у нормативній документації вимогам. Крім того, виявлено, що сир торгової марки «Простоквашино» мав вищу за норму концентрацію вологи. Нез’ясованим залишилося, яке співвідношення вершків та сиру у продукті слід вважати допустимим, адже жоден виробник не вказав це на маркуванні.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6843
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6843