Використання м"яса механічної дообвалки у виробництві ковбас
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання м"яса механічної дообвалки у виробництві ковбас
|
|
Creator |
В. І. Тищенко
Н. В. Божко |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджували можливість часткової заміни м’ясної сировини (яловичини жилованої першого ґатунку) м’ясом механічної дообвалки в кількості 5 % при виробництві варених ковбасних виробів. Встановлено, що в дослідних ковбасних виробах Додавання до складу фаршу 5 % м’яса механічної дообвалки збільшило вихід готового продукту на 7-11 %, вміст жиру в готових виробах – на 1,4-1,8 %, білку - на 1,6-1,8%. Економічний ефект при цьому на 1 тону готової продукції варених ковбас 300-380 грн в залежності від сортності виробу.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6845
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6845
|
|