Запис Детальніше

Використання м"яса механічної дообвалки у виробництві ковбас

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання м"яса механічної дообвалки у виробництві ковбас
 
Creator В. І. Тищенко
Н. В. Божко
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджували можливість часткової заміни м’ясної сировини (яловичини жилованої першого ґатунку) м’ясом механічної дообвалки в кількості 5 % при виробництві варених ковбасних виробів. Встановлено, що в дослідних ковбасних виробах Додавання до складу фаршу 5 % м’яса механічної дообвалки збільшило вихід готового продукту на 7-11 %, вміст жиру в готових виробах – на 1,4-1,8 %, білку - на 1,6-1,8%. Економічний ефект при цьому на 1 тону готової продукції варених ковбас 300-380 грн в залежності від сортності виробу.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6845
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6845