Запис Детальніше

Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи
 
Creator І. М. Уханова
Є. В. Маландій
 
Subject Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, досліджено хімічні властивості обліпихи, підібрано рецептурний склад напою, проведені дослідження санітарно-показових показників мікробіологічої безпечності соку обліпихи і основної сировини, визначено органолептичні показники свіжовиготовленого напою та в процесі зберігання протягом 120 годин.
 
Date 2013-10-15
2013-10-15
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6846
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6846