Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи
|
|
Creator |
І. М. Уханова
Є. В. Маландій |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, досліджено хімічні властивості обліпихи, підібрано рецептурний склад напою, проведені дослідження санітарно-показових показників мікробіологічої безпечності соку обліпихи і основної сировини, визначено органолептичні показники свіжовиготовленого напою та в процесі зберігання протягом 120 годин.
|
|
Date |
2013-10-15
2013-10-15 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6846
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6846
|
|