Забійні показники якості бугайців волинської м"ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Забійні показники якості бугайців волинської м"ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
|
|
Creator |
М. З. Паска
І. О. Мартинюк |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Основні етапи досліджень м’ясної продуктивності бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності при відгодівлі біологічно активними речовинами сприяє підвищенню продуктивності, що проявляється зростанням живої маси, загального та середньодобового приростів, інтенсивності та швидкості росту. Максимальне підвищення продуктивності бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності на відгодівлі, порівняно з іншими дослідними групами встановлено у тварин сильного врівноваженого інертного типу (флегматики) .
|
|
Date |
2013-10-16
2013-10-16 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6863
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6863
|
|