Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру
|
|
Creator |
Є. В. Маландій
В. Ю. Курська |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В статті обґрунтовано доцільність виготовлення кисломолочного сиру з лимонним сиропом, розроблена рецептура приготування, представлена органолептична оцінка показників експериментального зразку, дослідженні органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту.
|
|
Date |
2013-10-17
2013-10-17 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6872
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6872
|
|