Запис Детальніше

Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру
 
Creator Є. В. Маландій
В. Ю. Курська
 
Subject Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В статті обґрунтовано доцільність виготовлення кисломолочного сиру з лимонним сиропом, розроблена рецептура приготування, представлена органолептична оцінка показників експериментального зразку, дослідженні органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту.
 
Date 2013-10-17
2013-10-17
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6872
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6872