Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями
|
|
Creator |
М. І. Машкін
В. Ф. Могутова Т. О. Литвин |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено, що при додаванні лізоциму в молоко в кількості 1,0…1,5 мг/дм3 при температурі 3…4°С з витримкою 60…70 с збільшується термін зберігання і значно поліпшуються функціональні властивості молока.
|
|
Date |
2013-10-17
2013-10-17 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6874
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6874
|
|