Запис Детальніше

Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями
 
Creator М. І. Машкін
В. Ф. Могутова
Т. О. Литвин
 
Subject Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що при додаванні лізоциму в молоко в кількості 1,0…1,5 мг/дм3 при температурі 3…4°С з витримкою 60…70 с збільшується термін зберігання і значно поліпшуються функціональні властивості молока.
 
Date 2013-10-17
2013-10-17
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6874
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6874