Запис Детальніше

Показники безпеки кисломолочних напоїв

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Показники безпеки кисломолочних напоїв
 
Creator Т. М. Приліпко
В. О. Кадиш
О. М. Булатович
В. Б. Косташ
 
Subject Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведені дослідження якості кисломолочного напоїв для лікувального та профілактичного харчування різних молокопереробних підприємств України. Виявлені консерванти – бензоат натрію (Е-211) та бензойна кислота (Е-210), сорбінова кислота (Е-200), барвник тартразин (Е-102), відносяться до семи найнебезпечніших для здоров’я людини харчових Е-добавок, які в світі нині заборонено використовувати. При цьому 90% зразків досліджених кисломолочних продуктів не відповідає встановленим вимогам і вміст бензойної та сорбінової кислот та барвника тартразину перевищував встановлену норму її вмісту у 2-10 разів.
 
Date 2013-10-17
2013-10-17
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6878
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6878