Експериментальне визначення оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м’яса індиків
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Експериментальне визначення оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м’яса індиків
|
|
Creator |
Т. М. Приліпко
В. М. Куций |
|
Subject |
Статті
2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Виконані дослідження дозволили встановити оптимальний режим стерилізації консервованих м"ясних паштетів. Вивчено залежність об"єктивних критеріїв оцінки якості паштетів від складу продукту і теплових навантажень.
|
|
Date |
2013-10-17
2013-10-17 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6879
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6879
|
|