Запис Детальніше

Годівля тварин і технологія кормів. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання напряму підготовки 6.090102– «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Годівля тварин і технологія кормів. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання напряму підготовки 6.090102– «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Гуцол А.В.
Сироватко К.М.
Дмитрук І.В.
Суховуха С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, контрольні питання для самоперевірки знань, список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6904
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6904