Наскрізна програма практики студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напрям підготовки - 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наскрізна програма практики студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напрям підготовки - 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Скоромна О. І.
Власенко В. В. Бігун П. П. Бережнюк Н. А. Гуцол Н. В. — |
|
Subject |
Наскрізні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Практика студентів є невід’ємною частиною процесу підготовки фахівців у тваринництві. 1. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі одержаних в університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових умовах, виховання потреби систематично поповнювати свої знання та застосовувати їх в практичній діяльності. |
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6929
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6929
|
|