Запис Детальніше

Наскрізна програма практики студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напрям підготовки - 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наскрізна програма практики студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напрям підготовки - 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Скоромна О. І.
Власенко В. В.
Бігун П. П.
Бережнюк Н. А.
Гуцол Н. В.

 
Subject Наскрізні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Практика студентів є невід’ємною частиною процесу підготовки фахівців у тваринництві.
1. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі одержаних в університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових умовах, виховання потреби систематично поповнювати свої знання та застосовувати їх в практичній діяльності.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6929
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6929