Запис Детальніше

Технологія виробництва м’яса птиці Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7. 090 10201 «ТВіППТ» зі спеціалізації «Птахівництво»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва м’яса птиці Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7. 090 10201 «ТВіППТ» зі спеціалізації «Птахівництво»
 
Creator Царук Л. Л. Зотько М.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу
« Технологія виробництва м’яса птиці».
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6931
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6931