Технологія молочної галузі. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія молочної галузі. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Новгородська Н. В. Новаленко Н. О. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Технологія молочної галузі» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6934
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6934
|
|