Запис Детальніше

Технологія молочної галузі. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія молочної галузі. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В. В.
Новгородська Н. В. Новаленко Н. О.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Технологія молочної галузі» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6934
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6934