Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини мясної галузі. Методичні вказівки для виконання курсових робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інж
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини мясної галузі. Методичні вказівки для виконання курсових робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інж
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У результаті вивчення навчальної дисципліни спеціаліст повинен: знати: морфологічний і хімічний склад, функціонально-технологічні властивості та поживну цінність м`яса і м`ясних виробів; автолітичні зміни м`ясопродуктів при охолодженні і зберіганні; холодильну обробку та холодильне зберігання м’яса та інших продуктів забою; функціонально-технологічні властивості сировинних компонентів; будову, фізико-хімічні властивості тканин м’яса, а також їх зміни, що відбуваються. |
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6935
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6935
|
|