Запис Детальніше

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини мясної галузі. Методичні вказівки для виконання курсових робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інж

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини мясної галузі. Методичні вказівки для виконання курсових робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інж
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У результаті вивчення навчальної дисципліни спеціаліст повинен:
знати: морфологічний і хімічний склад, функціонально-технологічні властивості та поживну цінність м`яса і м`ясних виробів; автолітичні зміни м`ясопродуктів при охолодженні і зберіганні; холодильну обробку та холодильне зберігання м’яса та інших продуктів забою; функціонально-технологічні властивості сировинних компонентів; будову, фізико-хімічні властивості тканин м’яса, а також їх зміни, що відбуваються.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6935
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6935