Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму підготовки: 6.100202 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» «М» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму підготовки: 6.100202 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» «М» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації
 
Creator Огороднічук Г.М.
Балух Н.М.

 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Матеріал програми “Технологія виробництва продукції тваринництва” включає 18 години лекційного матеріалу, 18 годин лабораторних занять та 18 годин самостійної роботи, передбачених курсом. Розрахована на студентів факультету механізації сільського господарства.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6940
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6940