Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів денної форми навчання факультету економіки та підприємництва. Напрям підготовки 6.030508, Напрям підготовки 6.030502

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів денної форми навчання факультету економіки та підприємництва. Напрям підготовки 6.030508, Напрям підготовки 6.030502
 
Creator Балух Н.М.
Огороднічук Г.М.
Шевчук Т.В
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Подані методичні вказівки складені за діючою програмою. При вивченні дисципліни студенти ознайомлюються з основами різних технологій виробництва продукції тваринництва.
Розраховані на студентів факультету економіки та підприємництва
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6945
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6945