Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів". Рекомендовано для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст» |
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6948
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6948
|
|