Запис Детальніше

Технохімічний контроль. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технохімічний контроль. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В. В.
Новгородська Н. В.
Блащук В.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Предметом вивчення навчальної дисципліни є сукупність знань з основних видів і методів контролю якості сировини, продукції і технологічних процесів та набуття практичних умінь і навичок по організації та веденню контролю виробництва.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6952
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6952