Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Забезпечення якості продуктів харчування та їх безпеки для здоров`я людей - одне із основних завдань служби ветеринарної медицини.
Більшість продуктів харчування в останні десятиріччя містять у сво¬єму складі велику кількість (більше як 70%) забруднювачів хімічної та біологічної природи із навколишнього середовища, що потенційно не¬безпечні для здоров`я людей.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6953
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6953