Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Забезпечення якості продуктів харчування та їх безпеки для здоров`я людей - одне із основних завдань служби ветеринарної медицини. Більшість продуктів харчування в останні десятиріччя містять у сво¬єму складі велику кількість (більше як 70%) забруднювачів хімічної та біологічної природи із навколишнього середовища, що потенційно не¬безпечні для здоров`я людей. |
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6953
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6953
|
|