Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВ і ППТ

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВ і ППТ
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дана дисципліна займає важливе місце у формуванні знань кваліфі-кованих фахівців з питань переробки м`яса, зберігання, транспортуван¬ня відповідно до вимог чинних держаних стандартів та іншої інформа¬тивної документації розроблення та впровадження в умовах виробниц¬тва вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій з переробки молока. Вирішення цих завдань дасть можливість розширення асортименту, поліпшення якості м`ясних виробів та їх конкурентоспроможність в умовах ринкових відносин.
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6954
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6954