Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВ і ППТ
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВ і ППТ
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дана дисципліна займає важливе місце у формуванні знань кваліфі-кованих фахівців з питань переробки м`яса, зберігання, транспортуван¬ня відповідно до вимог чинних держаних стандартів та іншої інформа¬тивної документації розроблення та впровадження в умовах виробниц¬тва вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій з переробки молока. Вирішення цих завдань дасть можливість розширення асортименту, поліпшення якості м`ясних виробів та їх конкурентоспроможність в умовах ринкових відносин.
|
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6954
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6954
|
|