Мікробіологія молочних і м'ясних продуктів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія молочних і м'ясних продуктів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Блащук В.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Мікробіологія молочних і м`ясних продуктів”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання.
|
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6959
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6959
|
|